Zoeken naar geen aub

Uw zoekactie voor geen aub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ben 57 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Voor tof moment
Ik ben van Linter 57j 175gr 75kg. Zoek iemand om een toffe, geile soft avond mee te hebben, geen vluggertjes en geen geneuk, ja mag altijd een andere voorstellen doen. Reageren met foto of profiel en stats. Aub. Geen stats en facepic = geen reactie Ik wacht op je berichtje.  

Voor tof moment
Kris 35 jaar Limburg - Lummen
Geile mannen met dunne/kleine pik. Ook 65+ mag
Ben bi m80 83kg intiem kaal. En lichaam voledig getrimd van lummen.wie komt me lekker betasten of maseren. Ook me lekker rimmen en pijpen mag. Zoek ook kleinere palen die me willen nemen. Stuur asl met foto paal aub. Anders geen antwoord  

Geile mannen met dunne/kleine pik. Ook 65+ mag
gisteren
J.p. 63 jaar Limburg - Neerpelt
Chubby
Welke hevige " top" wil graag een dikke man neuken? En of al die losers en fakers aub hun frustraties ergens anders gaan uitleven. Als je er geen echte interesse in hebt, reageer dan niet.  
gisteren
Blue stringetje 49 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Top of versa gezocht
Zoek respectvol en hyghienisch en soa vrij ikzelf ben meer bttm ingesteld.aub lees goed ik kan niet ontv,en vraag ook discretie.graag volledige stats als je niet kan ontv,niet sturen.zk regio oostende bredene de haan.kan wekelijks mvg Geen gefake,dan doe ik dat ook niet  
Hello 32 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring?
Jongeman 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub. Voor de juiste klik is de afstand geen probleem.  
Zoë nyloncumslut 51 jaar West-Vlaanderen - Alveringem
Gangbang en bukkakke
Zaterdag 25 mei vanaf 21u zoë nyloncumslut en travslet elke zoeken zoveel mogelijk mannen om.ons te gebruiken in alveringem wij poppersgeil en zaadgeil,reageer met asl aub  

Gangbang en bukkakke
Nick 62 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Rukken, kijken en bekijken en handje helpen
Is lang geleden dat ik met andere man gerukt heb, meer zoek ik niet en aub stel niks meer voor want dit sluit voor mij de deur. Ik zoek dus verzorgde man met gezonde bmi om samen bij hetero porno naakt te gaan en te genieten van een goeie trage rukbeurt, elkander handje helpen kan maar meer niet Vraag is specifiek voor deze namiddag, kan ontvangen  
Bigast 28 27 jaar Limburg - Tessenderlo
Snapchat plezier
Hey, ik ben een sportieve gast van 28 en zoek iemand om regelmatig wat geile momenten via snapchat te beleven. Later kan er dan mss afgesproken worden voor een eventuele date. Zelf ben ik zeer sportief en mooi glad geschoren. Hopelijk hoor ik iets van je. Reageren met foto van... aub.  
Wie 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vaste slikker gezocht
Op zoek naar een deepthroat slikslet die me op regelmatige basis rustig aan komt keeldiep leegslikken. Ik blijf passief en spuit bij hevige orgasmes veel zaad. Ben wel volslank en klein geschapen. Ik ontvang regio Oostende. Jezelf aanbieden met foto aub & no fake !  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10